Do 24 Nov 2022 | tijd: 18:00 uur

Alternatieve netwerkbijeenkomst Knooppunt Ketenzorg

Met veel plezier nodigen we u uit voor een alternatieve netwerkbijeenkomst op donderdag 24 november 2022 van 18.00 - 21.00 uur.

Deze avond organiseren wij in plaats van de kwaliteitsavond die normaal gesproken wordt georganiseerd.
 

Verbinden, elkaar ontmoeten en trots op de regio! Na een druk inhoudelijk jaar en vlak voor de overgang naar de nieuwe regio organisatie is het belangrijk om elkaar live te ontmoeten en ruimte te creëren om met elkaar te netwerken en podium te geven aan mooie projecten en initiatieven in de regio.
 

Een 'braderie' vorm waarin een aantal mooie initiatieven uit de regio gelegenheid krijgen om te laten zien wat we hebben bereikt. Op deze manier is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. Per kraam is een thema met een aantal initiatieven of een groot project zichtbaar.
 

De Netwerkbijeenkomst is bestemd voor de achterban van Knooppunt Ketenzorg: huisartsen, diëtisten, fysiotherapeuten, praktijkondersteuners en apothekers. Deelnemers ontvangen een bewijs van deelname en aanwezigheid per email. Hiermee kan elke deelnemers zelf de eigen accreditatie regelen. Deze bijeenkomst is gratis.

 
Contact
Voor inhoudelijke vragen over de netwerkbijeenkomst kunt u contact opnemen met Knooppunt Ketenzorg info@knooppuntketenzorg.nl of via tel: 071 566 18 18.

In geval van aanmeld vragen kunt u contact opnemen met ©aliber Academie via info@sso-caliber.nl of via tel: 0252 767 099. 


 Aanmelden kan hier

Alternatieve netwerkbijeenkomst Knooppunt Ketenzorg

Deelnemen is alleen voor leden van AOEL

Inloggen mijn AOEL

cancel