Do 16 Jun 2022 | tijd: 16:30 uur

VOOR: alle werkers (vrijwilligers en professionals) in zorg en welzijn in de wijk RIDDERVELD / ALPHEN AAN DEN RIJN NOORD

Save the date UITNODIGING 13e NETWERKBORREL ZORG EN WELZIJN RIDDERVELD

LOCATIE: Restaurant Millennium, Uranusstraat 500 

VOOR: alle werkers (vrijwilligers en professionals) in zorg en welzijn in de wijk RIDDERVELD / ALPHEN AAN DEN RIJN NOORD 

Donderdag 16 juni 2021 vanaf 16.30 uur tot 18.00 uur organiseren we de dertiende netwerkbijeenkomst voor de mensen die in de wijk Ridderveld / Alphen aan den Rijn Noord werkzaam zijn in de zorg of op het gebied van welzijn. Deze bijeenkomst/borrel is een initiatief van Huisartsenpraktijk Prelude, Activite, IZO, Tom in de Buurt, Kwadraad, GO! voor jeugd en de gemeente. 

Doel van onze borrels is om de onderlinge samenwerking en verbinding te versterken. En hiermee onze toegevoegde waarde ten opzichte van elkaar vergroten voor de inwoners van onze wijk. We verwachten dat het in juni ein-de-lijk weer mogelijk is een borrel te organiseren en daar worden we heel blij van. Het is dan immers al zeker weer twee jaar geleden dat we onze laatste wijknetwerkborrel hebben gehad!! In juni willen we vooral weer bij praten met iedereen, we gaan jullie uitnodigen om vooral met elkaar de ervaringen van afgelopen twee jaar te delen: hoe was het voor jullie, wat heeft covid-19 met jullie gedaan, welke problematiek is naar boven gekomen (of onverwachte meevallers) en waar moet onze focus op liggen komende periode? Wat hebben we samen nodig voor de nabije toekomst? Zijn er al ideeën voor een themabijeenkomst?

Zet 16 juni daarom alvast in je agenda. Ruim voor tijd plaatsten wij  een aanmeldlink. 

Tot slot: omdat er in twee jaar veel kan veranderen en we met een twee jaar oude mailinglijst werken, verzoek ik jullie om deze uitnodiging door te sturen naar collega’s/vrijwilligers voor wie dit ook interessant zou zijn.

Hopelijk zien we elkaar op 16 juni live!!

Met vriendelijke groet, mede namens 

 Abdel Ahalli, Gebiedsadviseur, Gemeente Alphen aan den Rijn 

Esther Willemsen, Tom in de Buurt 

Ruud Gebel, Huisartsenpraktijk Prelude 

Floortje van den Bogaert, Alphen Op Een Lijn 

Marieke Paardekooper, Activite Lindy Lens, IZO 

Gemma Huizen, Kwadraad 

Esmiralda van Beek, GO! voor jeugd 

 Met vriendelijke groet, Mariska Smit Senior beleidsmedewerker Maatschappelijke Ontwikkeling


Deelnemen is alleen voor leden van AOEL

Inloggen mijn AOEL