Nieuwe GLI coaches

Gezondere leefstijl

Eline Bergsma en Marjon van den Broek gaan beiden aan de slag met patiënten om hun leefstijl aan te passen, ter bevordering van hun gezondheid. Samen met de leefstijlcoaches worden doelen opgesteld om tot een gezonder eet- en beweegpatroon te komen. Slapen en ontspannen zijn ook een belangrijk onderdeel van het programma. Daarbij leren patiënten beter om te gaan met stress. We stellen de coaches hieronder aan je voor. 


Nieuwe GLI coaches

Eline Bergsma

Ik ben Eline Bergsma en ik ben gedreven, vrolijk en optimistisch. Ik geloof dat een gezondere leefstijl veel meer biedt dan wat je in eerste instantie denkt. Ik vind het leuk om samen op zoek te gaan naar wat werkt voor jou. In het CooL programma ben ik twee jaar lang de persoonlijke leefstijlcoach van de patiënt, hierbij gaan we op zoek naar een manier die voor de patiënt werkt. Het programma bestaat uit individuele gesprekken en groepsbijeenkomsten. Ik daag mensen uit om kleine stapjes te zetten naar een gezondere leefstijl, die ervoor zorgen dat het nieuwe gewoontes worden. 

Startdatum: woensdagmiddag 11 mei 
Locatie: Wijkcentrum Kerk en Zanen De Oude Wereld 51, 2408 NV Alphen aan den Rijn
Patiënten kunnen zich hier aanmelden of door middel van een doorverwijzing van de huisarts


Marjon van den Broek

Als leefstijlcoach is het mijn passie om mensen te begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl. Hoe fijn is het als de bloeddruk, cholesterol of bloedsuiker naar beneden gaat en de patiënt met minder medicijnen kan gaan leven? Daarnaast voelen mensen zich veel gezonder en vitaler. In dit twee jaar durende programma werken patiënten samen in een groep van 10 tot 15 deelnemers. Zij ondersteunen, inspireren en motiveren elkaar. Elke bijeenkomst bepalen we één of meer kleine haalbare doelen. Na twee jaar is het voor de patiënt een peulenschil om de gezonde leefstijl te behouden. 

Startdatum: 21 april 2022 op donderdagochtend van 9.00 – 10.30 uur 
Locatie: Fysioklein, Frederik van Eedenplein 4, 2394 EB Hazerswoude Rijndijk 

Startdatum: mei/juni 2022 op woensdagochtend van 9.00-10.30 uur 
Locatie: Fysio van den Berg in gezondheidscentrum Dillenburg, Prinses Irenelaan 1f, 2404 BH Alphen aan den Rijn 

Meer info is te vinden op www.gezondeleefstijlinbeweging.nl/cool. Patiënten kunnen zich hier aanmelden of zich laten doorverwijzen door de huisarts. 

cancel