Opening reumapoli in Alphen aan den Rijn

Sint Maartenskliniek opent nieuwe polikliniek in Gezondheidscentrum Lupine

10 februari 2022 - Vanaf heden kunnen mensen met reumaklachten uit de regio Alphen aan den rijn, terecht bij een reumapolikliniek van de Sint Maartenskliniek. hiermee brengt het ziekenhuis reumazorg dichterbij de patiënten in deze regio.

De nieuwe reumapolikliniek is gevestigd in gezondheidscentrum Lupine. Alle reumapatiënten uit de regio Alphen aan den Rijn kunnen daar vanaf 10 februari terecht bij reumatoloog Corine van Vliet. 'Huisartsen kunnen mensen met reumaklachten direct naar mij doorverwijzen'' vertelt ze.

Dankzij een nauwe samenwerking met Stichting Alphen op één Lijn en stichting Samenwerkingsverband Gezondheidscentrum Lupine is de nieuwe reumapoli in Alphen aan den Rijn tot stand gekomen. Van Vliet: 'De samenwerkende zorgverleners van Alphen op één Lijn' werken al langer aan het  dichterbij brengen van zorg naar mensen die het nodig hebben. Ook de Sint Maartenskliniek wil de reumazorg zo dicht mogelijk bij de patiënt aanbieden. Daarom zijn we ook heel verheugd met deze nieuwe locatie.'

Zie voor meer informatie Sint Maartenskliniek

Opening reumapoli in Alphen aan den Rijn

cancel